Netwerk de Peelhorst

De Peelhorst is een prachtig gebied in Oost-Brabant en Noord-Limburg. Het heeft bruisende steden, gezellige dorpen, mooie natuur én de hoogste veedichtheid van Europa. Geen wonder dat de ontwikkeling van de landbouw in relatie tot leefbaarheid hier al lange tijd een belangrijk punt van aandacht is.

Samenwerking door partijen

In het gebied de Peelhorst werken diverse partijen aan de vernieuwing van de veehouderij. Een veehouderij die goed is voor mens, dier en omgeving. Samen vormen ze het Netwerk de Peelhorst. Inmiddels zijn hierin 25 grote partijen (en tientallen individuele personen) van binnen en buiten de Peelhorst actief. Het gaat bijvoorbeeld om bewoners, boeren, gemeenten, provincies, onderwijsinstellingen, supermarkten, banken, dorpsraden en consumenten. Het Ondersteuningsteam de Peelhorst en de Regionale Groep helpen partijen in het netwerk met kennis, instrumenten en advies. Benieuwd wat het Netwerk de Peelhorst voor u kan betekenen? Bekijk dan hier een aantal voorbeelden.

Denk mee, doe mee!

Steeds meer partijen, zowel binnen als buiten de Peelhorst, sluiten zich aan bij het Netwerk de Peelhorst. Heeft u goede ideeën? Dan nodigen wij u ook van harte uit om mee te denken en te werken aan een veehouderij die goed is voor mens, dier en omgeving.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Netwerk de Peelhorst? Bekijk dan het animatiefilmpje of download de flyer. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons!

Downloads

Wilt u Netwerk de Peelhorst noemen in uw flyer, website of presentatie? Download dan hier het officiële logo, de flyer of het filmpje.